آموزش نرم افزار Slope/w از زیرمجموعه های نرم افزار ژئواستادیو

پکیج فارسی آموزش نرم افزار Slope/w با نسخه ۲۰۱۶ نرم افزار در نهایت با تشویق و پیگیری های شما مخاطبان گروه مهندسی فراعمران در ۱ مهرماه ۹۶ تهیه شد. در ادامه به بررسی کامل این پکیج آموزشی می پردازیم.
توجه : برای دانلود نسخه ۲۰۱۶ نرم افزار GeoStudio اینجا کلیک نمایید.
برای دانلود سایر ویدیوهای فارسی نرم افزار GeoStudio به لینک های زیر مراجعه نمایید.
مشخصات ویدیو آموزش نرم افزار Slope/w :
این پکیج شامل سه بخش آموزشی است که هر بخش آن به شرح زیر است :
- بخش اول : مقدمات تحلیل پایداری شامل بررسی تنظیمات پنجره keyIn Analyses
- بخش دوم : مدلسازی استاتیکی و شبه استاتیکی سد خاکی به هنگام برقراری تراوش پایدار از بدنه سد
- بخش سوم : تحلیل نتایج
برای تحلیل پایداری سد در این پکیج آموزشی، از دو نوع تحلیل استاتیکی و تحلیل لرزه ای (تحلیل شبه استاتیکی) استفاده شده است.
همچنین برای تعریف سطح لغزش از دو روش Entry and Exit و Grid and Radius استفاده شده است و نتایج حاصل از هر دو روش با یکدیگر مقایسه شده است.
علاوه بر ویدیوهای آموزشی، فایل نرم افزار و اسلایدهای کمک آموزشی نیز همراه این پکیج وجود دارد.
کیفیت این ویدیوهای آموزشی HD و حجم آنها ۳۴۰ مگابایت است.
مزایا پکیج اموزشی Slope/W :
از مهمترین مزیت این پکیج آموزشی این است که منوهای نرم افزار کاملا به صورت تخصصی تشریح شده اند و جای هیچ ابهامی باقی نمانده است.
متاسفانه به وفور دیده می شود که در سایر منابع آموزشی، تنظیمات نرم افزار به فارسی ترجمه می شوند، بدون اینکه نسبت به این تنظیمات درکی به مخاطب منتقل شود.
ما در این پکیج آموزشی سعی کرده ایم ابتدا به صورت کامل به بررسی تئوری های لازم بپردازیم سپس با استدلال و منطق تنظیمات مد نظر را اعمال کنیم.
نمونه ویدیوهای آموزشی :
در ادامه می توانید بخشی از ویدیوهای بخش اول و دوم را مشاهده نمایید.
توجه داشته باشید که این ویدیوها صرفا یک پیش نمایش می باشند و به صورت تصادفی انتخاب شده اند.
پیش نمایش بخش اول پکیج آموزشی
پیش نمایش بخش دوم پکیج آموزشی
پشتیبانی :
در صورتی که در رابطه با این محصول سوالی دارید یا نسبت به خرید این محصول اقدام کرده اید و به هر دلیل نیاز به پشتیبانی دارید از طریق این لینک با ما ارتباط برقرار نمایید و نگران نباشید چرا که تا رفع کامل ابهام و یا مشکل احتمالی پیش آمده، در کنار شما خواهیم بود.
قیمت : ۵۰ هزار تومان
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
سلام.اگر بخواهم با این نرم افزار یک پایداری یک گود را تحلیل کنم و نه سد،مورد pwp باید بر روی کدام گزینه باشد؟
سلام ،ببخشید میشه طریقه اعمال شاتکریت رو در مدلسازی بخش slope/w توضیح بدین . من مدلسازیم مسلح سازی گودبرداری با نیلینگ و شاتکریت هست که در مورد اختصاص دادن شاتکریت به مدل مطلبی پیدا نمیکنم
سلام
می توانید برای شاتکریت یک ناحیه تعریف کنید و برای آن مصالحی تعریف کنید که با مشخصات بتنی که در بتن پاشی استفاده می شود تطابق داشته باشد. البته در کل بعید می دانم نرم افزار تاثیر شاتکریت را به صورت مشهودی در نتایج نشان دهد.
سلام جناب مهندس
۱- برای طراحی سازه های خرپایی مورد استفاده در گودها آیا پکیجی دارید؟
۲-در صورتی که بخواهیم تراوش ازز بدنه یک کانال خاکی را که در خاکبرداری است مدل کنیم چگونه می توانیم علاوه بر هد بالادست و پایین دست مقدار آب زیر زمینی را نیز در خاک مدل کنیم؟
سلام و درود بر شما
۱- متاسفانه هنوز چنین پکیجی تهیه نشده است.
۲- در Slope/w می توانید با استفاده از منو Draw و سپس گزینه Pore-Water Pressure به راحتی اب زیرزمینی را در نظر بگیرید البته ابتدا از پنجره KeyIn Analyses بایستی فراخوانی فشار آب حفره ای را روی خط پیزومتری قرار دهید.
موفق باشید
جناب آقای مهندس دانشور
ضمن عرض سلام
احتراما فایل مربوطه ارسال شد پیشاپیش از لطفتون سپاسگزاری میکنم.
سلام جناب مهندس
بنده تحلیل رو که انجام دادم هیچ اروری نداد و به درستی نتایج موجود در ویدیو آموزشی حاصل شد، لطفا متن ارور را به صورت دقیق بفرمایید تا بررسی شود.
موفق باشید
جناب آقای مهندس دانشور
با سلام و احترام
به استحضار میرساند
۱- مطابق آموزش slope همان مثال آموزشی را که تعریف نموده اید مدل سازی نموده ام ( در ورژن ۲۰۱۲) ولی اصلا تحلیل نمیکند و ارور می دهد و پیام زیر را میدهد منظور چیست؟
error: a function was unable to compute a value
function: fnimpl2d: fnimpl2d0
error: function is not supported
۲- فایل خروجی که در بسته آموزشی قرار داده اید مربوط به ورژن۲۰۱۶ است و من نمیتونم بازش کنم (پیام خطا) میدهد میتونید لطفا خروجی ۲۰۱۲ همان مثال را ارسال نمایید تا ببینم اشکال کارم کجاست؟
ممنونم
سلام جناب مهندس کشمیری
لطفا فایل نرم افزار خودتان را از طریق آیدی تلگرام مربوط به پشتیبانی سایت ارسال نمایید تا بررسی شود و مشکلات مدلسازی رفع و خدمت شما اعلام شود.
با احترام
سلام
ببخشید من فقط نیاز به ی نرم افزار دارم که شیروانی خاکی رو برام برای استفاده در روش قطعه تقسیم کنه و ارتفاعات و عرض هر قطعه رو بده . ایا این نرم افزار برام کاربرد داره؟ یا اگه نداره به نظر شما از چه نرم افزاری استفاده کنم؟ ممنون از توجه شما
سلام
بله این نرم افزار نیاز شما را به صورت کامل رفع می کند.
موفق باشید
سلام خسته نباشید. ما در نرم افزار تعداد قطعات رو که ۳۰ پیش فرضشه تغییر ندادیم و ۳۰ موند؟ کمو زیاد کردن این تعداد بر فرض به جای ۳۰ از ۳۰۰ قطعه استفاده کردن چه مزیتی داره؟
سلام
متاسفانه متوجه منظور شما نمی شوم ! در کجای نرم افزار تعداد قطعات ۳۰ مورد وارد شده است ؟ اصلا در نرم افزار تعداد قطعات وارد نمی شود بلکه اندازه المان وارد می شود که بر اساس اندازه المان ها نرم افزار مشخص می کند که در مدل چه تعداد المان و گره وجود دارد.
سلام وقت بخیر
لطفا رمز فعالسازی نرم افزار ژئواستودیو رو برام ایمیل کنید
باتشکر
سلام
متاسفانه دیگر امکان فعالسازی نرم افزار برای بازه های زمانی یک ماهه به صورت متوالی وجود ندارد. شما بایستی نسخه ۲۰۱۲ را از سایت دانلود کنید و به صورت دائمی ان را کرک نمایید.
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید بابت سایت خوبتون
من یک سد با هسته قائم طراحی کرده ام، فقط مشکلی که دارم در قسمت مشخصات مصالح نظیر زاویه اصطکاک و چسبندگی هر مقداری که انتخاب میکنم اعداد ضریب اطمینان تغییری نمی کند و با چسبندگی و زاویه های مختلف همان ضریب را می دهد .
ممنون
سلام و ممنون از حسن نظر شما
قطعا روند مدلسازی مشکل دارد، مشکل را در نحوه اختصاص مصالح به مدل یا نحوه تعریف شرایط مرزی واکاوی نمایید.
موفق باشید
با تغییر پارامترهای مصالح برای پوسته و پی مشکلی نیست، اما در قسمت هسته تغییر مقادیر زاویه اصطکاک داخلی و چسبندگی هیچ تغییری در ضریب اطمینان ایجاد نمی کند. آیا می تواند ایراد درحالت none یا pizometric line یا … ، باشد ؟
نظر جنابعالی را در این مورد میخواستم بدونم .
سپاس گذارم
سلام مجدد
ببینید تغییر در مشخصات مصالح هسته می تواند موجب تغییر در ضریب اطمینان پایداری نشود و دلیل نیز آن است که گاهی اوقات سطح گسیختگی در بدنه سد به صورت موضعی است و صرفا از پوسته عبور می کند.
در رابطه با فشار آب حفره ای نیز باید نسبت به خواسته خودتان از مدلسازی اطلاع داشته باشید به عنوان مثال باید بدانید پایداری را صرفا می خواهید تحت اثر وزن سد بررسی کنید یا هنگام برقراری تراوش پایدار یا … ، بر حسب مورد باید نحوه فراخوانی فشار آب حفره ای را انتخاب کنید.
سلام
خیلی ممنون
یعنی برای پایان ساخت در keyIn analyses قسمت pwp condition —-> انتخاب کنم none کافیه؟
ببخشید hydrostatic pressure رو دقیقا از کجا باید اعمال کنم؟
سلام
برای پایان ساخت بایستی به صورت دقیق تر PWP Condition رابر روی Ru قرار دهید و مقدار Ru را برای مصالح ریزدانه برابر ۰/۵ قرار دهید.
برای تحلیل تنش و کرنش Hydrostatic Pressure را می توانید از منو Draw و سپس مورد Boundary condition تعریف کنید و در تحلیل پایداری برای اعمال تنش از Surcharge Load استفاده کنید.
سلام
برای تحلیل در حالت UU که سطح آب نباید بزاریم… به جای تحلیل بر اساس خط پیزومتریک باید چی بزنیم؟
و برای تحلیل در حالت CU که به جای سطوح آب باید بار بزاریم…از چه حالتی برای تحلیل استفاده کنیم؟ و اینکه این بار ها( که روی سطح شیروانی به صورت مثلثی و روی پی به صورت مستطیلی هست) برابر با چه مقدار و از کدام منو نرم افزار بایدترسیم کنیم؟
سلام خانم بهرامی
ببینید یک زمانی شما می خواهید در پایان ساخت پیش از آبگیری مخزن پایداری بدنه سد را بررسی نمایید در این حالت نیازی نیست جایگزین ترسیم خط پیزومتریک کار خاصی را انجام دهید.
برای تعریف بار وارد بر وجه بالادست و کف مخزن از شرط مرزی Hydrostatic pressure استفاده کنید، فقط کافی است در این شرط مرزی ارتفاع آب درون مخزن را وارد کنید. مقدار وزن مخصوص اب نیز به صورت پیش فرض مشخص شده است.
سلام
دیوار آب بند سد رو باید تو اسلوپ چه متریالی تعریف کرد؟
سلام
پیشنهاد بنده این است که به صورت none تعریف کنید تا مصالحی به ان اختصاص داده نشود و نفوذناپذیر شود اما شما می توانید از مصالحی با نفوذپذیری بسیار پایین نیز استفاده کنید.
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون
چند تا سوال از part2 دارم:
۱) در دقیقه ۳۹ برای رسم خط پیزومتری گفته شده یا باید از نتایج تحلیل تراوش استفاده کرد/ یا یک دیدی نسبت به مرز بین محیط خشک و مرطوب داشت
در نرم افزار برای کشیدن این خط از مختصات های
(۳۷.۵,۱۵)-(۴۹,۱۴)-(۵۹,۸)-(۶۴,۱.۵)-(۱۱۰,۳)
استفاده کردید، این مختصات هارو از کجا بدست آوردید؟
۲)در دقیقه ۴۱ پارت ۲ برای تحلیل Entry and Exit مختصات سطح لغزش را
ابتدایی (۵۰,۲۰)-(۶۵,۱۸)
پایانی (۱۰۵،۲)-(۱۱۰،۰)
وارد کردید، این مختصات ها رو از کجا بدست آوردید؟؟
۳) در دقیقه ۴۶ part2 برای تحلیل grid and redius برای رسم شبکه از مختصات های
(۸۶,۸۴)-(۸۶,۴۸)-(۱۲۶,۴۷)
و برای شعاع مختصات های
(۸۲,۴)-(۸۴,۸.۵)-(۶۵.۵,۱۵)-(۶۴,۱۲)
را وارد نرم افزار کردید
این مختصات هارو از کجا بدست آوردید؟
۱- شما می توانید خط فریاتیک را به صورت تقریبی رسم کنید، این مختصات تقریبی هستند و از جای خاصی آورده نشده اند. اگر بخواهید دقیق تر این تحلیل را انجام دهید بایستی ابتدا تحلیل تراوش را انجام دهید تا به هنگام تراوش پایدار خط فریاتیک از تحلیل تراوش در Seep/w مشخص شود سپس تحلیل پایداری را انجام دهید.
۲ و ۳- تمامی مختصات ذکر شده تقریبی هستند علت اینکه در آموزش از مختصات استفاده شده است و به طور مستقیم سطح لغزش و شبکه ترسیم نشده اند این است که قصد داشته ایم مدلسازی دقت بیشتری را داشته باشد تا نتایج حاصل از تحلیل به هنگام ضبط آموزش، با تحلیلی که قبلا به منظور تهیه اسلایدهای آموزشی انجام شده است مطابقت کند.
موفق باشید
سلام
توی ایمیل برای من ۴ فایل zip تحت عنوان part1-part2-part3-part4 فرستادین… اما هر کدوم از فایل ها تا ویدیو part3 بیشتر ندارن, ویدیو part4 تو فایل ها نبود
سلام
ببینید فایل فشرده به چهار پارت تقسیم شده است تا حجم هر فایل کاهش یابد و دانلود آن برای افرادی که سرعت نت پایینی دارند مقدور باشد این به این معنی نیست که ویدیوهای آموزشی چهار پارت باید باشند بنابراین همان سه پارت ویدیو آموزشی کامل است.
موفق باشید
ممنون
با سلام.. این اموزش برای نسخه ۲۰۱۶ هم هست؟؟ تغییری نکرده نسبت ب نسخه های قبل
سلام
همانطور که در انتهای پست ذکر شده است ویدیو آموزشی برای دو نسخه ۲۰۰۷ و ۲۰۱۲ موجود است.
البته ناگفته نماند که نسخه های مختلف این نرم افزار با یکدیگر تفاوت بسیار جزئی دارند.
موفق باشید
با سلام. برای محاسبه تغییر شکل افقی و قایم سد باید از کدام قسمت نرم افزار استفاده کرد؟
با تشکر
سلام
در لینک دانلود نرم افزار http://ucivil.ir/1077 مشخص شده است که هر زیرمجموعه از نرم افزار چه کاربردی دارد به هر حال شما باید از Sigma/w استفاده کنید
موفق باشید
سلام
برای پروژه استادمون یک نیروی پیش تنیدگی ۲۰تن گفته باید وارد کنید. در ۲۰۰۷ این گزینه وجود داره ولی اینجا نیست. یعنی نتایج به نیروی پیش تنیدگی وابسته نیست؟
سلام
یک سری منوها در نسخه ۲۰۱۶ نسبت به نسخه قبلی حذف شده اند که اینها همه جز مواردی بوده است که مازاد بوده است بنابراین از این لحاظ نباید مشکلی باشد با این وجود پیشنهاد می دهم مدل خود را یک مرتبه در نسخه ۲۰۱۶ و یک مرتبه در نسخه قبلی پیش ببرید و نتایج را با هم مقایسه کنید